Lastikli Defter, Tarihsiz ajanda

Lastikli defter ve tarihsiz ajandalar stoklarımıza yeni girmiş olmasına ragmen çok ragbet görmüştür. Birçok ebat çeşidi ile ister mini çantalara ister büyük çantalara her çantaya sığar halde kalemlik gözü olan ve lastikli olması sebebiyle açılma derdi olmayan bir promosyon ürünüdür.
Üzerine yapılan firma logo baskınız ile özelleştirebilen bu ürün aynı zamanda heryerde reklamınız yapılacaktır.

Sekreter Bloknot

Sekreter bloknot çeşitleri, 1. sınıf deriden ve kullanışlı yapıları ile her firmanın ihtiyaç duyduğu bir bloknot çeşididir.
Kurumsal firmalar bu bloknotları hem pazarlama birimlerine hemde satış elemanlarına dağıtmaktadır. içinde bulunan hesap makinası, ajanda, kalemlik, evrak gözü ve laptop yeri sayesinde personellerin günlük işlerini bu çok amaçlı evrak çantası ile kolaylaştırmaktadır.
Ürünlerimiz 1.sınıf deridir ve hepsi stokludur. Fiyat teklifi almak için web sitemizden bize ulaşabilirsiniz.

Yeni Sitemiz yayına girdi! www.promosyonurunler.biz

Promosyon kalem imalatında öncü bir şirket olan Viva promosyon artık yeni sitesi ile sektörde yerini almaya devam ediyor.
www.promosyonurunler.biz sayfası artık Viva 'nın 2. resmi sayfası olmuştur. lütfen sayfamızı ziyaret ediniz...
Promosyon kalemlerde metal, yarı metal, plastik ve akrilik maddeden kalemlerimizle tam 21 çeşit kalem ile sektörde en fazla kalem çeşidi olan firmayız. Sizde kurumsal bir firmayla çalışmak, tasarım, kalite ve teslimatta sorun yaşamak istemiyorsanız bizi tercih ediniz.

Promosyon Şemsiye

Promosyon şemsiye;
Yagmurlu ve soguk olan şu günlerde hem ihtiyaç hemde promosyon malzemesi olan şemsiye bugünkü yazı konumuzdur. Promosyon şemsiyeler şeffaf veya kumaş perdeli, akrilik veya ahşap saplıdır. Üzerine serigraf baskı ile firma isminiz yazılıp promosyon ürünü haline getirilmektedir.
Firmamızda promosyon şemsiye satışı gerçekleştirilmektedir. Hem şeffaf şemsiye hemde kumaş şemsiyeyi baskılı olarak tedarik etmekteyiz.

Promosyon Kartvizitlik, Toptan Kartvizitlik

Kartvizitlikler kurumsal şirketlerde önemli bir aksesuardır. Gerek kartvizitlerin saklanması gerekse kurumsal kimliğin ön plana çıkartılması sebebiyle firmalar promosyon kartvizitlik yaptırıyorlar.

Promosyon Kartvizitliklere hangi baskılar yapılır?

Deri kartvizitliklere serigraf ve tampon baskı, metal kartvizitliklere lazer veya transfer baskı yapılabilinir.

Viva promosyon'da kartvizitlikler toptan baskısız olarak yada toptan baskılı olarak satılmaktadır.
Detaylı bilgiyi web sitemizden ulaşarak sağlayabilirsiniz.




Yılbaşı Hediyeleri

2014 yılbaşına yaklaştıgımız şu günlerde firmalar harıl harıl müşterileri için hediyelik ürünler arayışına girmektedir.
Firmalar için bizim önerilerimiz lüks kalem setleri, organizerlar, lüks ajandalar olabilir. Özellikle organizerlar lüks görünmeleri ve işlevsel oluşları nedeniyle çok fazla tercih edilmektedir.

Firmamızda hediyelik ürün temin yapılmaktadr, üstelik üzerine firma ve isim baskısı yaparak hediyeleri daha özellikli ve reklam içeren ürünler haline getirmekteyiz.

Ürünlerin üzerine logo ve isim yazmaktayız. Detaylı  bilgi için sağ ve sol kategorilere tıklayıp  ürün begenebilirsiniz.

Promosyon Usb bellek

Promosyon flash bellek, gövdesi baskı yapılmaya uygun olarak üretilen bellek çeşididir. Viva Promosyon olarak silinmez data yükleme hizmeti vererek, bir ilki gerçekleştirilmiş bulunmaktayız. Artık müşterilerinize usb dağıtırken içinde istediğiniz dosya yüklenmiş olarak hazır halde verebileceksiniz. Firma logonuzuda bellek gövdesine baskı yaparak hem müşterileriniz ihtiyacını karşılayacak hemde heryerde reklamınızı yapmış olacaksınız.

Viva promosyon resmi web sitesine girerek bellek çeşitlerimizi görebilirsiniz.
Sizlere hizmet vermekten gurur duyavagız.

Viva Promosyon Ekibi

Promosyon Ürünler

Promosyon ürünler, birçok firmanın kurumsal kimliğini heryerde taşımak adına yaptırmış oldugu reklam ürünleridir.
En çok yapılan promosyon ürünler; promosyon kalem, promosyon anahtarlik, promosyon şapka, promosyon kupa ve özellikle yılbaşında ajandadır.

Viva promosyon olarak zamanında teslimat bizim için çok önemlidir. Ayrıca ürünlere uygulayacagımız logonun baskı kaliteside önem taşımaktadır.

Duvar Saati

Duvar saatleri en etkili promosyon araçlarından biridir. Bunun birkaç nedeni vardır; biri hacim olarak diğer promosyonlardan büyük olması nedeniyle reklamınız daha iyi görünür, ikincisi herkesin evinde , işyerinde saat  ihtiyacı oldugundan promosyon ürününüzün çöpe gitme gibi bir olasılıgı olmaz, ayrıca saate her bakıldıgında reklamınız defalarca yapılmış olur buda akılda daha fazla kalıcılık sağlar.
Duvar saatlerine hangi baskılar yapılır?
Duvar saatlerine miktar azsa serigraf baskı, miktar çok ise ofset baskı yapılır. Yapılan baskılar montaj anında yapıldıgından toptal alınan saatlere sonradan baskı yapılma imkanı yoktur.
Aşağıda örnek modellerimizi görebilirsiniz.
Daha fazla örnek görmek için aşağıdaki linke tıklayınız...
http://vivapromosyon.com/kategori/duvar-saati/1053







Masa Üstü Setleri

Masa Setleri

Masa Seti, personellerin masa üstünde kullandıkları kağıtlık, ataçlık, kalemlik, notluk gibi materyalların bulundugu ahşaptan üretilen plakaya verilen isimdir.

Kurumsal firmalarda masa üstü düzenleyen ve kurumsal kimlik kazandıran masa setlerinin toptan satışı firmalarımızda yapılmaktadır.
Üzerine kişi ismi veya firma logosu baskısı yaptırabiliyoruz.
Toptan satışınız yaptıgımız örnek masa setleri;






Promosyon Nedir?

Promosyon, firmaların reklamını yaptıkları genellikle ofis malzemeler kullanılarak üzerine firmanın kurumsal kimlik baskısı yapılan en etkili tanıtım aracıdır.

Promosyon ürünler nasıl hazırlanır?
Firmaların seçtiği ürüne göre numune hazırlanır, Firmanın kurumsal kimliğine yönelik grafik çalışması talep edilir, numuneye yönelik baskı çeşidi seçilerek baskı merkezine alınır.
Baskılar bittikten sonra promosyon ürünler firmaya teslim edilir.
Bütün bu süreçler titizlikle hazırlanır...

Promosyon Ürünleri Nelerdir?
Kalem, çakmak, ajanda, kalem seti,bloknot, anahtarlık,rozet kibrit vb
Sizde firmanıza promosyon ürünleri yaptırmak istiyorsanız bizi arayın...
https://www.vivapromosyon.com
Telefon.:212 2846759
Promosyonun Ürünlerinin avantajları


Promosyon Ajanda

Ajanda defter benzeri bir ürün olarak iş dünyasında yerini uzun süredir korumaktadır. Özellikle teknolojik gelişmelerle birlikte ajandaların artık dijital versiyonlarının çıkması bile bildiğimiz konvansiyonel ajandaların kullanımını tahmin edilenden daha az etkiledi. Büyüyen rekabet ortamında müşteri ve iş takibi hem satış hem de müşteri memnuniyeti açısından oldukça önemlidir. Ajandalar da bu noktada çalışanların planlı olarak hareket etmesine sağlayan büyük bir yardımcıdır. Firmaların kendi logolarının bulunduğu promosyon ajandaların kullanımı ise kurumsallık açısından oldukça önemlidir. Bu şekilde firmalar hedef kitlelerine kendi isimlerini daha etkin biçimde kabul ettirmiş olur ve çalışanların da firma bağlılıklarını arttırmış olurlar.

Promosyon Anahtarlık

Promosyon anahtarlık bu sektörde kullanılan bir diğer önemli ürün olan kalemden sonra en fazla tercih edilen ürünlerden biridir. Özelikle ürün yelpazesi bakımdan birçok seçenek sunan anahtarlıklar farklı sektörlerdeki firmaların ortak tercihidir diyebiliriz. Özellikle emlak ve inşaat sektöründen, otomotiv, teknoloji, kimya sanayine kadar birçok sektörde kullanımı oldukça yaygındır. Ürün çeşitliliği açısından bayanlar daha kibar görünümlü ve daha renkli ürünleri tercih ederlerken, erkekler ise daha klas ve şık görünüme önem vermektedir. Bunu bilen firma sahiplerine tavsiyemiz hedef kitlelerinin özelliklerini göz önünde bulundurarak seçim yapmalarıdır.


Promosyon Bardak Altlığı

Özellikle firma isimlerini masa üstünde görmek isteyen işyerleri için fiyat konusunda en uygun ve en kalıcı promosyon ürünüdür diyebiliriz. Bu ürünle ilgili olarak bardak altlığı denince akla ilk gelen büyük lastik firmalarının lastik şeklindeki klasik bardak altlıklarıdır. Promosyon bardak altlığının insanların görüş perspektifleri içerinde uzun süre durması (  özellikle klasik çay ikramlarımız sebebiyle ) diğer iş kollarından da  talebi oldukça yüksek olan bir üründür.

Promosyon Çakı

Çakı çok yönlülüğü, sağlamlığı ve güvenilirliği temsil eden bir ürün olarak karşımıza çıkar. Açıkçası bu algı aslında çok kişi tarafında bilinmez. Satış konusunda tecrübeli ve yetenekli olan satış müdürleri bu ürünleri logolarıyla beraber müşterilerine hediye ederek aslında karşı tarafta uzun süre devam ettirebileceği güven ortamının yolunu yapmış olduklarının farkındadırlar. Bu sebeple bazı firmlar uzun süre devamlı olarak yılın belli dönemlerinde promosyon çakı yaptırıp müşterilerine dağıtırlar. Tabi ki bunun maddi anlamdaki geri dönüşünü de kısa sürede görürler.

Promosyon Çakmak

Çakmak denilince akla ilk olarak sigara gelse de aslında çakmakların çok çeşitli kullanım alanları mevcuttur. Ev, ofis, mutfak gibi pek çok alanda kullanılan çakmak hayatın olmazsa olmazı haline gelmiştir. Özellikle alkollü içecek firmalarının ve gece hayatına hitap eden firmaların tercih sebebi olan promosyon çakmak aslında sektör ayırt etmeden kullanılmaktadır. Her 3 kişiden 1'inin sigara kullandığını düşünürsek çakmak ürününün hedefi 12 den vuracağından emin olabilirsiniz.



Resim yazısı ekle