Baskı Çeşitleri

Firmamızda bulunan baskı makineleri ile aracı firmalarla çalışmadan daha uygun ve zamanında baskı hizmeti vermekteyiz.
Yapılan baskılı ürünlerimizden bazılarını görmek için www.facebook.com/vivapromosyon adresine bakabilirsiniz.

Transfer Baskı:
Şapka, tişört, boyun ipi, atkı, kırlent gibi kumaşlara yapılan baskı çeşididir. Firmamızda bulunan şapka ve kumaş baskı makinası ile ürünlerinize 4 renkli baskı yapabiliyoruz.

Plastik ürün baskı:
Tampon baskı  ile plastik ürünlere tek renk veya 3 renge kadar baskı yapılabilir. Firmamızda mevcut olan iki adet tampon baskı makinesi ile kaliteli ve zamanında hizmet verebilmekteyiz.
Kalem, çakmak, kartvizitlik,ajanda, usb bellek, flash bellek gibi ürünlere, ahşap, metal gibi birçok farklı malzeme ve yüzeylere tampon baskı uygulanabilir.

Kupa, Fincan ve Çay Bardağı Baskılama (fırın baskı)dekal baskı
Porselen, seramik, cam gibi  yüzeylere yapılan baskı çeşidi fırın baskıdır. Fırın baskı kalıbının oldukça pahalı olması nedeniyle 250 adet altı siparişlerde 1000 adet siparişe göre daha yüksek ücret talep edilir. Bu yüzden porselen promosyon ürünlerinde yüksek adette yaptırmanız tavsiye edilir. Numune istenmesi durumunda fırın baskı kalıbı ücreti talep edilir.

Süblimasyon Baskı
Az adetli ve çok renkli işlerde kullandıgımız baskı tipidir.

Boyun ipi ve kurdele baskısı
Dokuma kumaşlara ve kurdelelere logo baskısı yaparak boyun askı ipi, dokuma anahtarlık ve baskılı kurdele imalatı yapmaktayız.

Serigrafi Baskı
Tekstil, kağıt gibi düz zemin  ürünlere 4 renkli serigrafi baskı yapmaktayız.

Damla baskı
Rozet ve anahtarlıklara yapılan 3d yapışkanlı baskı şeklidir. Damla etiketin nın yanı sıra domeks etikette denmektedir. Az adet rozet ve anahtarlık baskılarınada hizmet vermekteyiz.

Bunların haricinde yapabileceğimiz baskılar;
plastik kapak baskısı, parfüm şişesi, kol düğmesi kutusu, cama baskı, top, cetvel,kumbara, kırtasiye malzemeleri,porselene baskı, seramiğe baskı, kalem, silgi, elbise askısı baskısı, çay bardağı, kupa bardak, tabak, ajanda, kalem, krem kapağı, sürahi, hesap makinesi, deri, çakmak, kalem, şapka, tişörte baskı, porselene baskı, kupaya baskı, şemsiye baskısı, çay bardağı baskısı, kurdele baskısı gibi ürünlere baskı hizmeti vermekteyiz.







serigraf baskı, tampon baskı, dekal baskı, sulu çıkartma, damla baskı, transfer baskı, damla baskı topkapı  istoç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder