Promosyon Kartvizitlik

Promosyon baskılı kartvizitlik

Kartvizitlik kurumsal firmalar için kartvizitliklerini sakladğı bir üründür. Bu ürünü biz firmanız için özel hale getiriyoruz. Kartvizitlik üzerine firmanızın veya logonuzun baskısını yaparak lazer veya renkli baskı hizmeti veriyoruz.
Minimum sipariş adeti 25'dir. Baskısız toptan kartvizitlik satışımızda mevcuttur.
Fiyat bilgisi için ürünlerin altında bulunan stok kodlarını, istediğiniz baskı çeşidini, adet bilgisi mail gönderiniz. info@vivapromosyon.com   0212 2846759

STOK KOD:  PKA45010

STOK KOD: PKA45200

STOK KOD: PKA45020

STOK KOD: PKA45160


ÇİFT TARAFLI AÇILAN KARTVİZİTLİK: PKA45060


STOK KOD: PKA45300

STOK KOD: PKA6283


STOK KOD: PKA62440



Kartvizitlik konusunda oldukça geniş seçenekler sitemizde mevcuttur. Promosyon çalışmalarında özellikle müşterilerinizin memnuniyetini sağlayabileceğiniz en şık ürünlerden biridir kartvizitlik. Bu konuda genelde metal ve deri ağırlıklı bir ürün yelpazesi mevcuttur. Deri kartvizitlerin içerisinde genelde baskı yapılmaya uygun metal bölümler vardır. Bu bölgelere kazıma lazer baskı denilen yöntemle baskı yapılabilir. Toptan kartvizitlik satışı sağlamaktayız.
AB’nin stratejik hedeflerini uygulayabilecek kapasitede NATO’dan bağımsız bir Avrupa ordusunun kurulmasının maliyeti AB tarafından karşılanamayacak kadar yüksektir. Çok düşük bir olasılık olsa da AB ordusunun kurulmasına karar promosyon kalemlik üzerine amblem baskısı yaparak firmanıza özel hale getiriyoruz. verilmesi halinde üstlenilecek maliyet, AB’ni sosyal hedeflerinden uzaklaştırabilecektir. Savunma harcamalarına büyük bütçeler ayırmak zorunda kalan Türkiye, Avrupa ülkelerine göre bütçesinden GSYİH’larının yüzde 0,4 oranından fazla bütçe ayırıyor. 650 bin kişilik Türk Ordusu Avrupa’daki NATO kuvvetlerinin dörtte biri kadardır. Uluslararası operasyonlara aktif olarak katılan İngiltere’nin 200 bin, Fransa’nın 250 bin ve Almanya’nın 300 bin kişilik kuvvete sahip olduğu göz önüne alınırsa, Türkiye’nin bu üç ülkenin toplamına yakın bir güce sahip olduğu tespiti yapılabilir. Modern donanım ve savaş etkinliği açısından Türk ordusunun bu ülke ordularına karşı zafiyeti olsa da, disiplini, vatan sevgisi, savaş tecrübesi gibi konularda ise Türk ordusunun tartışılmaz net bir üstünlüğü bulunmaktadır. Türkiye’nin muhtemel katılımından AB güvenliğinin elde edeceklerinin farkında olan deri kalemlik Eski Yüksek Temsilcisi bu bölgesine erişimini de güçlendirebilecektir. Avrupa’nın geleceğinin kendi savunmasına bağlı olduğunu ifade eden Solana, Türkiye’nin AGSP’na kayda değer bir katkıda bulunma potansiyeli taşıdığını savunmaktadır.

AB Türkiye’nin güvenlik anlamında katılımını, bir sözleşme ya da antlaşma gibi bir işbirliğine dayandırmak istemektedir. Türkiye ise bu konuya olumsuz bakmakta, tam üye olmayı hedeflemektedir.

Emekli Oramiral Salim Dervişoğlu bu kaygıyı şöyle dile getiriyor: “Bir özel statü içinde Avrupa’ya bağlanmış olan Türkiye, ekonomik, siya Bu güvensizliğin geçmişten kaynaklanan nedenleri vardır: “Biliyorsunuz BaB) vardı. baskılı kalemlik Ama BAB’ın içinde yer alın dediler, icabında bizim ordumuzu kullanmak istediler; biz itiraz ettik. Onlara bu rahatlığı veren, bizim  di hala onu arzu ediyorlar. Yani karar merkezlerinde olmasın; ama bizim yanımızda olsun; istediğimiz zaman ordularını, üslerini kullanabilelim. İşte bunlar en başta söylediğim gibi tereddüt doğuran şeyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder