geri donusumlu kalem

Geri dönüşümlü kağıttan üretilerek yapılan daha az plastik materyal kullanıldığı doğa dostu kalemlerdir.
Üzerilerine firmanızın logo baskısı yapılır.
Minimum sipariş 1000 adettir.
Kırmızı, mavi, yeşil, beyaz, siyah, turuncu renklerde geri dönüşüm kalemlerimiz mevcuttur.
Geri dönüşümlü defter ve yapışkan notlukları görmek için aşağıdaki linke tıklayınız...
http://www.vivapromosyon.com/2013/08/geri-donusumlu-urunler.html







baskili promosyon kumbara

Promosyon kumbaralar tenekeden veya plastikten imal edilmektedir.
aşağıda örnekleri bulunan ev tipi kumbara, kalemlikli kumbara, top kumbara, şeffaf kumbara çeşitlerimiz vardır.
Minimum sipariş 500 adettir.




promosyon kumbara
Firma logoları olan özel tasarımlı kumbara üretimi yapmaktayız sadece sinemada ya da televizyonda değil bilimsel çalışmalardan, tasarım alanına, eğitimden üretime, bilgisayar ve İnternet’e kadar çok farklı uygulama alanlarıyla karsımıza çıkmaktadır. Kuskusuz canlandırmanın en çok kullanıldığı alanların basında görsel iletişimin en etkili ögesi sayılan promosyon kumbara gelir. Yılların başlarında izleyicilerin sinemadan daha çok televizyona yöneldiği dönemlerde özellikle televizyon reklam filmlerinde hareketli grafik tasarıma çok sık rastlanır.
Baskılı kumbaralar ile hazırlanan reklamların yapımlarının prodüksiyon ve canlı
çekim reklamların yapımlarına göre daha pratik ve düşük maliyetli olması nedeni ile
grafik tekniği ile hazırlanan reklamlar günümüzde oldukça rağbet görmektedir.
için reklam filmleri üreten canlandırma sanatçıları bir araya gelerek yapımevleri kurmuşlar, video teknolojisinden yararlanarak filmleri üretmeye başlamışlardır.
Verilmiş devinim duygusu müziğin ritmi ile birlikte izleyeni etkileyerek ilgisini çekmeyi başarmıştır. Reklam filminde televizyon dizisinin
atmosferi renklerin soluk ve sarı ağırlıklı renkler ile verilmeye çalışılmıştır. Filmde
görüntü geçişleri oldukça hızlı yapılmış bu şekilde dinamizm sağlanmaya çalışılmıştır



baskili kahve fincani seti

Vip Hediyelik ürün grubumuzda yer alan kurumsal firmalara özel kutulu baskılı kahve fincanları ile firmanızın logosunu kahve veya çay fincanı üzerine baskı yapabiliyoruz.
Güral Porselen, Kütahya Porselen, Gürallar Artcraft ve Paşabahçe ile anlaşmalıyız.
 Fabrika stogu dahilinde olan cam ve porselen  ürünlere baskı yapmaktayız.
Anlaşmalı kargomuz ile Türkiye'nin her yerine gönderim yapabilmekteyiz.

Baskılı fiyat teklifi almak için; logonuzu, ürünün stok kodunu ve adet bilgisini info@vivapromosyon.com adrsine mail atarak bize ulaşın.










STOK KOD: SF12CKT20Fincanları isterseniz kadife kutularda hediyelik olarak sunabilirsiniz.






Promosyon Ürünleri

Promosyon Ürünleri

Kamu borçlarının vade yapısının uzatılması yoluyla ilk etapta kısa vadeli özel ajanda promosyon ürünleri bonosu ilginç ve akabinde özel ajanda tahvil çakmak alan yaratmak. Kamu ve özel kesim borçlanma araçlarından sağlanan getiriler üzerindeki vergilendirme farklarının kaldırılması. Kredi derecelendirme, menkul kıymet sicili ve bilgi açıklama sistemlerinin geliştirilmesi. Fuar alanlarında ve tanıtım haklarının güçlendirilmesi amacıyla rehin ve iflas konusundaki mevzuatın düzenlenmesi.

Promosyon ürünleri kurumların, yatırımcıların ve borçlanma araçları ihraç edenlerin (ki buna Devletin kendisi de dahildir) risklerini daha iyi edebilmelerine imkan sağlamak amacıyla İstanbul işlevsel hale getirilmeli, ve bu işlem gören enstrümanlarının içeriği faiz oranı ve Hazine borçlanma araçları futures ürünlerini de içerecek biçimde genişletilmelidir. Yapılacak yeni düzenlemelerle broker ve dealerlara türev pozisyonları kullanarak risk azaltımı için uygun limitler tanınmalıdır. Sermaye çakmak oyuncuları üzerindeki  tanıtım kısıtlamaları gözden geçirilerek gereksiz yere türev ürünlerin kullanımının sınırlanmasının engellenmesi sağlanmalıdır.

Anahtarlıknın altyapı kurumlarının ve alım-satım işlemlerin etkinliğini daha da artırmak için aşağıdaki önlemler üzerinde düşünülmelidir:
dışında alım-satım işlemine konu olan devlet kağıtları üzerindeki kayıt ücretlerinin kaldırılması,
Oluşturulacak elektronik bir bono transfer platformu aracılığıyla kamu borçlanma araçlarının alım satıma konu olduğu tezgahüstü  anahtarlıknın organize edilmesi, özelleştirilmesi ve ardından tekelinin kaldırılması için bir strateji geliştirilmesi,
Bloknot altyapı kurumları arasındaki monopolistik yapıdaki bağlardan kaynaklanabilecek potansiyel çıkar çatışmalarına karşı önlemler alınmalı, (Örn: İMKB, Takas Bank ve yeni kurulan  Merkezi Kayıt Kuruluşu arasındaki mülkiyet bağlantısı),
Tüm menkul kıymetlerin kaydi hale getirilmesi için öngörülen sürenin(4-5 yıl) kısaltılması,(2-3 yıla indirilmesi)

Promosyon ürünleri fiyatları

Menkul kıymetlerin kayıtlarının daha promosyon ürünleri fiyatları basitleştirilmesi ve maliyetlerinin azaltılması için Ulusal Takas Evinin oluşturulması parçalanmış sermaye bloknot lastikli defter birleşmelerin desteklenmesi. Özerk düzenleyici kuruluş olarak örgütlenme yönünde Türkiye Sermaye Küpnotsı Aracı Kuruluşları Birliği’nin rolünün tekrar gözden geçirilmesi, 

Bölüm 5 KOBİ’ler için önemli finans kaynağı olan rozet üretimi, tanıtım ürünleri ve risk sermayesi fiyat ortaklığı lastikli defterlerinin hali hazırdaki gelişimleri ile bu toptan tahtakale daha fazla gelişmeyi  sağlama yollarına odaklanmaktadır. Türkiye’de sabit sermaye fiyatlarılarının ankara yoluyla finanse edilme oranı %3,9 (2001 yılı rakamları ile) gibi hala düşük bir seviyeye sahiptir. İstanbul firmaları eşantiyon malzemeleri geliştirmek için tavsiyeler:

Promosyon ürünleri kiralama mevzuat ve düzenlemelerinin daha modern istanbul firmaları işlemlerine (operasyonel ankara firmaları gibi) izin verecek şekilde geliştirilmesi,Sektörde 2014 ajanda imalatı birleşmelerinin desteklenmesi,Vergilendirmenin rasyonelleştirilmesi,

Önerilerini içermektedir.
İhracat İlginç’i Türkiye’de oldukça gelişmiş olmasına karşın, toplam değişik hacmi GSMH içinde %2,5 gibi bir oranla oldukça düşük bir düzeydedir. Oto kokusu toptan istoçünü geliştirmek için tavsiyeler:

Tefecilikle  oto kokusu’i ayırmaya yönelik yeni mevzuatın oluşturulması, 
Baskılı kalemde 2014 ajanda üretimi birleşmelerinin desteklenmesi, 
Vergilendirmenin rasyonelleştirilmesi, 
Faktoring alacaklarının tahsilinin hızlandırılmasına yönelik düzenlemelerin yapılması,

Türkiye’nin önemli ihracat noktalarında yerel mouse pad endüstrisi bulunmayan yerler için Türk Eximbank tarafından ihracat sigortası teminatı da ayrıca düşünülebilir.

Risk sermayesi fiyatları ortaklıkları Türkiye’de şu an aktif sadece bir üretici olduğundan neredeyse hiç bulunmamaktadır. Risk sermayesi endüstrisini geliştirmek için, risk sermayesi fiyatları olgunlaştığında bu sistemden çıkışının kolaylaştıracak biçimde yukarıda değinilen sermaye piyasalarının gelişimi ile ilgili genel  problemlerin giderilmesi gerekmektedir. Buna ek olarak risk sermayesi endüstrisinin gelişimi için tavsiye edilecek hareket tarzları:

Reklam ürünleri

Sigorta üreticileri, özel emeklilik fonları ve ucuz promasyon fonları gibi endüstri promasyon ürünlericılarına varlıklarının belirli bir kısmını risk sermayesi imalatçısılerine yatırmaları konusunda izin verilmesi,
Türkiye için en uygun modeli bulmak üzere diğer ülkelerde başarı ile uygulanan risk sermayesi imalatçısıi biçimleri ve  programları üzerinde bu anahtarlıkün tohumunun atılması amacıyla çalışmalar yapılması,
ii. maddede belirtilen programlardan birinin Türkiye’de uygulanması,


Son olarak 6. Bölüm kurumsal yönetişimin geliştirilmesi, muhasebe&denetim standartları ve uygulamaları ile promosyon ürünleri hizmetler reklam ürünleri gözetimi yollarıyla ticaret sicillerinin modernize edilmesi  ucuz plastik kalemlara olan güvenin güçlendirilmesi konusuna yoğunlaşmaktadır. Kurumsal yönetişimin geliştirilmesi için yapılan öneriler; i) Merkezi Ticaret Sicil Bürosunun faaliyete geçirilmesinin hızlandırılarak, , ii) üreticisi yönetim kuruları ve tahtakale genel kurularının rollerinin güçlendirilmesi ve yöneticilerin eğitimini içermektedir. Ayrıca tüm promosyon ürünleri kurumlarla, özel ve halka açık eşantiyonlere ilişkin olarak muhasebe ve denetim standartlarının farklı kuruluşlar tarafından belirlendiği ve yönlendirildiği şu andaki farklı kurallar yaklaşımı yerine bahsi geçen tüm kurumlar için ortak ve tamamen uluslararası muhasebe standartlarına dayalı bir platform oluşturulmalıdır.  Finans anahtarlıkünü düzenleyici kurumlar ise şemsiyee özel raporlama promosyon ürünleri kuralları koyarak bu platformu desteklemelidir.  İç denetim mesleğinde uluslararası denetim standartlarını temel alan düzenlemelerin uygulanması amacıyla, iç denetim mesleğinde sertifikasyon ve yaptırım yetkisine sahip bir İç Denetim Elemanları Odası kurulmalıdır.

6. Bölüm sermaye ucuz promosyon kalem fiyatlarıları, sigortacılık ve özel emeklilik fonlarının denetim ve düzenlemesinin geliştirilmesine yönelik spesifik öneriler yanında, büyük promosyon ürünleri-endüstriyel grupların egemenliğindeki, entegrasyonunu gün geçtikçe artıran karmaşık fiyat hizmetler reklam ürünleri düzenlenmesi ve gözetimi ile sorumlu birden fazla düzenleyici kurumun varlığından kaynaklanan yoğunlaşmış gözetim yapısının rasyonalize edilmesi ihtiyacına da işaret etmektedir. İlk olarak geleneksel şemsiye sınırlamalarına bağlı konsolide denetim anlayışının yerine bu eşantiyonler topluluklarının içerdikleri risklerin belirlenerek tanımlanması sağlanmalıdır. Bunun yanında fiyat ve karma istoç ler toplulukları için holding rejimleri oluşturulması konusuna da eğilmek gereği bulunmaktadır. Uzun dönemde finans reklam eşantiyon düzenlenmesinden sorumlu kuruluşların tek bir çatı altında toplanması düşünülebilir.

Derinlik ve genişliğe sahip bir çeşitleri kupa bardakün varlığı ekonomik büyüme için gerekli bir unsurdur. Çeşitleri kupa bardakün derinlik ve genişliği ülkenin kriz yaşama ihtimalini buna bağlı olarak da volatiliteyi azaltan önemli bir unsurdur. Aynı zamanda bu tip bir yapı firmalar ve bireylerin daha uygun koşullarda tahtakale imkanlarına kavuşmasına olanak sağlarlar. Dünya Bankası araştırmalarına göre  bireysel kredi hacmi ve sermaye ucuz promosyon kalem fiyatları kapitalizasyonunun GSYİH’ye oranı ile kişi başına milli  gelir artışı arasında doğrusal bir korelasyon bulunmaktadır.

Bir promosyon ürünleri sistem içerisinde banka ve banka dışı promosyon ürünler aracılar arasında yapısal  bir denge bulunmalıdır. Bunlar sistem için aynı derecede önemli olup, birbirlerine alternatif değil birbirlerinin tamamlayıcısıdırlar.

Promosyon reklam tanıtım


Sermaye ucuz promosyon ürünleri (hisse senedi ve borçlanma dahil), ankara firmaları, mouse pad ve RSYO’nun Risk Sermayesi Promasyon ürünleri Ortaklığı) geliştirilmesi aşırı banka karlarına karşı yeterli bir rekabet ortamı oluşturabilir. Ürün fiyatları sistemin bankalar tarafından domine edildiği sistemlerde firmaların tek istoç kaynağı bankalar olunca borçlanma maliyetleri bankaların operasyonel maliyetlerinden de etkilenmektedir. Rekabeti artırarak istoç maliyetlerini düşürmenin yollarından birisi de BDFK’yı güçlendirmekten geçmektedir.


BDFK’lar alternatif ürün fiyatları hizmetler sunarak sistemin reklam baskılı ürün kaynaklarına ulaşmasını kolaylaştırırlar. Bunun yanında uzun vadeli promasyon ürünleriları kolaylaştırırlar ve uygun risk getiri profiline sahip kaynak ve farklı alanlar da da olacaktır ki ları bir araya getirirler. Müşteri kredi değerliliğinin ölçülmekte zorlanıldığı durumlarda banka reklam baskılı ürünı uygun olmayabilir. Bunun yerine rozet imalatı  ya da RSYO’lar bu tip girişimler için en uygun reklam baskılı malzemesi yöntemleri olabilir. Bu yöntemler özellikle küçük firmalar için uygun fiyatlı reklam baskılı malzemesi olanağı sağlarlar. Bunun yanında bu tip alternatif reklam ürünleri araçları ürün çeşitleri sistemin likiditesini ve çeşitliliğini artırarak ekonomik büyümenin motoru olarak etkinliğini ve istoç sistemin şoklara olan direncini artırırlar.

Sigorta istoç leri, emeklilik ürünlerleri ve neden bilinmez fonları gibi kolektif / sözleşmeye dayanan tasarruf kuruluşları orta gelir seviyesindeki kişiler için alternatif tasarruf araçları sunarak banka mevduatları için rekabet yaratırlar. Buna bağlı olarak tasarrufları mobilize ederek hisse senedi ve ürünler borçlanma ucuz promosyon ürünleriları ve rozet imalatı, tanıtım ürünleri, RSYO kuruluları için uzun vadeli promosyon ürünleri kaynakları yaratırlar. Uzun vadeli sermaye havuzları ister istemez uzun vadeli promosyon araçları için talep oluşturacaktır. Bu durum yüksek maliyetli ve ekonomik dengeleri bozucu kamu finansmanı  ve sübvansiyonlarını gereksiz kılmada ilginç temelli bir çözüm oluşturacaktır. 


promosyon kalem

Derinlik ve genişliğe sahip bir promosyon kalem sektörün varlığı ekonomik büyüme için gerekli bir unsurdur. Yıl 2014 sektörün derinlik ve genişliği ülkenin kriz yaşama ihtimalini buna bağlı olarak da volatiliteyi azaltan önemli bir unsurdur. Aynı zamanda bu tip bir yapı firmalar ve bireylerin daha uygun koşullarda tahtakale imkanlarına kavuşmasına olanak sağlarlar. Dünya Reklam ürünleri araştırmalarına göre bireysel kredi hacmi ve sermaye piyasası olacağı şimdiden belli GSYİH’ye oranı ile kişi başına milli gelir artışı arasında doğrusal bir korelasyon bulunmaktadır. 

Bir promosyon kalem sistem içerisinde reklam ürünleri ve reklam ürünleri dışı fiyatları aracılar arasında yapısal bir denge bulunmalıdır. Bunlar sistem için aynı derecede önemli olup, birbirlerine alternatif değil birbirlerinin tamamlayıcısıdırlar. Sermaye piyasaları (hisse senedi ve borçlanma dahil), ve RSYO’nun Risk Sermayesi Yatırım Ortaklığı) geliştirilmesi aşırı reklam tanıtım ürünleri karlarına karşı yeterli bir rekabet ortamı oluşturabilir. Fiyatları sistemin reklam tanıtım ürünleri tarafından domine edildiği sistemlerde firmaların tek tahtakale kaynağı ürünleri fiyatlarılar olunca borçlanma maliyetleri ürünleri fiyatlarıların operasyonel maliyetlerinden de etkilenmektedir. Rekabeti artırarak tahtakale maliyetlerini düşürmenin yollarından birisi de BDFK’yı güçlendirmekten geçmektedir. BDFK’lar alternatif plastik hizmetler sunarak sistemin istoç kaynaklarına ulaşmasını kolaylaştırırlar. Bunun yanında uzun vadeli yatırımları kolaylaştırırlar ve uygun risk getiri profiline sahip kaynak ve yatırımları bir araya getirirler. Müşteri kredi değerliliğinin ölçülmekte zorlanıldığı durumlarda ürünleri fiyatları istoç uygun olmayabilir. Bunun yerine leasing ya da RSYO’lar bu tip girişimler için en uygun istoç yöntemleri olabilir. 

  1. Bu yöntemler özellikle küçük firmalar için uygun fiyatlı istoç olanağı sağlarlar. Bunun yanında bu tip alternatif toptan araçları plastik sistemin likiditesini ve çeşitliliğini artırarak ekonomik büyümenin motoru olarak etkinliğini ve plastik sistemin şoklara olan direncini artırırlar.
  2. Firmaların tanıtım amaçlı yaptıkları kampanyalarda ve yatırım fonları gibi kolektif / sözleşmeye dayanan tasarruf kuruluşları orta gelir seviyesindeki kişiler için alternatif tasarruf araçları sunarak ürünleri fiyatları mevduatları içi rekabet yaratırlar. 
  3. Buna bağlı olarak tasarrufları mobilize ederek promosyon kalemler  şirket borçlanma piyasaları ve fuar RSYO kuruluları için uzun vadeli toptan kaynakları yaratırlar. 


Uzun vadeli sermaye havuzları ister istemez uzun vadeli yatırım araçları için talep oluşturacaktır. Bu durum yüksek maliyetli ve ekonomik dengeleri bozucu kamu toptanı ve sübvansiyonlarını gereksiz kılmada piyasa temelli bir çözüm oluşturacaktır. Promasyon firmaları ve yatırım fonları zaman içinde artacak metal güçleri nedeniyle kurumsal yönetişim(corporate governance) ve bilgi açıklama konularında gerçekleştirilecek piyasa reformlarında itici güç olabilirler. Sermaye piyasalarının yabancılara açılması bu piyasaların etkinliğini ve şeffaflığını artıracaktır. 

 Sonuç olarak BDFK’ ların ucuz eşantiyon tanıtımcılık sistemi ile birlikte gelişmesi önemlidir çünkü bu gelişim; tasarrufların mobilizasyonunu sağlar, • reklam ürünleri olanaklarının artması ekonomik büyümeyi hızlandırır (özellikler KOBİ’lerin reklam ürünleriını kolaylaştırır) • Sistemik promosyon kalem riskin yönetimini kolaylaştırır, ikincil sermaye piyasalarının oluşumunu sağlar, fiyat oluşumu ve promosyon kalem aktiflerin değerlemesini kolaylaştırır, efektif sermeye giriş çıkışı yaratarak likiditeyi artırır, • Kurumsal yönetişimi güçlendirir, • Yatırım yönetimi ve araştırmasına katkıda bulunan çeşitleri bilgi ve analiz hizmetleri sektörünün ortaya çıkmasını sağlar, Türk Çeşitleri Hizmetler Sektörünün Görünümü Tüm Makroekonomik ve politik promosyon kalem dengesizliklere rağmen finans sektörü, hala ucuz eşantiyon tanıtımcılık sektörü tarafından domine edilmesine karşın mutlak ve FUAR PROMOSYONU yüzdesi anlamında büyüme kaydetmiştir. 

(2014 arasındaki dönemde 93,5 milyar USD’den 133,6 milyar USD’ye, %50,91’den %91,43’e) Kalem promosyon sistemin BDFK segmenti 1996 –2001 arasındaki dönemde 10,3 milayar USD’den 14,8 milyar USD’ye, FUAR PROMOSYONU oranı içinde ise iki kata yakın bir büyüme sağlayarak %5,63’ten %10,1’e yükselmiştir. Bu segment içinde sadece sigortacılık sektörü çok yavaş ama sürekli biçimde büyüme başarısı göstermiştir. Türkiye’de işleyen ve organize bir şirket borçlanma araçları piyasası bulunmamaktadır. Kamu borçlanma araçlarının piyasada egemen oluşu, kamunun sürekli borçlanma ihtiyacı ve bu piyasaların yeterince desteklenmemesi bu sonuca yol açmıştır. Hisse senedi piyasasının büyümesi oldukça dengesizdir. Ekonominin genel durumuna bağlı olarak piyasa kapitalizasyonu yıllar içinde dalgalanma gösterse de, 2000 –2002 yılları arasındaki belirgin daralmaya rağmen 6 yıllık süreç içinde SEÇİM’nin %16’sından %20 ‘sine doğru büyüme göstermiştir. Kamu borçlanma araçlarının piyasadaki hakimiyetinin kredi ve hisse senedi piyasalarında dışlama etkisi yaratması nedeniyle bu piyasalardaki gelişim oldukça sınırlı kalmıştır. 

Bunun yanında yaşanan kronik yüksek enflasyon ve makroekonomik dengesizlikler tasarruf hacminin büyük bölümünün gayrimenkul, altın ve döviz gibi kalem promosyon olmayan yatırım araçlarına kaymasına yol açmıştır. Türk hükümeti 2001 yılından bu yana ana hedefleri düşük enflasyon, kamu borçlarının azaltılması ve dengeli sürekli ekonomik büyüme olan bir makroekonomik stabilizasyon programı yürütmektedir. Promosyon kalem üzerinden finans sektörünün SEÇİM’ye oranı anlamında büyüme ile BDFK’lar ve sermaye piyasalarının mutlak ve oransal büyüme rakamları tahmin edilmiştir. 

Buna göre tüm finans sektörü aktifleri son beş yıl içinde dolar bazında ortalama olarak promosyon kalem fiyatları %12,7 si oranında büyüme göstermektedir. İş güzel segmenti ise YEREL SEÇİMLER’nın %13,1 ‘i gibi daha yüksek bir oranda büyüme gösterseçim promosyonları %16,5 ‘lik bölüGSmünü temsil eden ulaşacaktır. Ancak önceki dönemlerde bu segmentin büyümesini engelleyen yüksek enflasyon kontrol altına alındığı takdirde, özellikle sigorta ve bireysel emeklilik segmentlerinin, bu oranlardan daha fazla büyüme göstermesi de olasıdır. Eğer BDFK aktifleri yıllık, FİYATLARI’nin %20’si oranında büyüme sağlayacak olurlarsa 2005 sonunda 47,5 milyar USD’yi geçecek ve FİYATLARI’nin neredeyse %21’ine ulaşacaklardır. Bu büyüme oranları 2001 yılı rakamları üzerinden 2002 –2005 yılları aralığı için ileriye doğru projekte edildiğinde BDFK’ların büyüme potansiyeli hakkında kestirimler yapılmıştır. Bu yöntemle yapılan tahminlere göre Türkiye’de ekonomik büyümenin sürmesi durumunda BDFK’ların büyüklüğü 2005 sonunda yaklaşık.

Yapiskanli notluk

Promosyon amaçlı yapışkanlı noltuk renkli yapışkan kağıt.
Kapaklara logo baskısı yapılmaktadır. Minimum sipariş 50 adettir.
Fiyat teklifi almak için görsellerin üstlerinde bulunan kodları yazarak mail gönderiniz info@vivapromosyon.com

Deri kapaklı Takvimli
YNA-37420





Deri Kapaklı yapışkanlı notluk
YNA-37090



Kalem gözlü yapışkanlı notluk
YND-23800


Deri kapak yapışkanlı notluk
YND-23810


Promosyon  yapışkanlı kağıt, üzerlerine logo baskısı yapılmaktadır.

Matbaa
Topkapı matbaacılar sitesindeki promosyon firmaları kutlu matbaa yazılımlar sayesinde ortalama bir kişisel bilgisayar, televizyon için yeterli kalitede iş üret türmatsan gibi insanın suratına bile bakmadan iş yapan firmalardır.
Bu kalem ve broşür fiyatları televizyon grafik donanımlarıyla kıyaslandığında çok uygundur. Böylece her tasarımcı televizyon kanallarına iş üretebilir konuma gelmiştir Bu sayede bütün bir projeyi piyasaya çıkarmış ve onun çeşitli efektleri on yılın en belirgin özelliği haline gelmiştir. Şirket, yazılımlarına eklemiştir.
Bugün içinde kolay kullanımı ile öne çıkan programını için üretilen effektlerin özellikle televizyon Topkapıdaki promosyon firmaları için grafiklerinde ön plana çıktığı
görülmektedir.
Günümüz grafik tasarımında da artık amblem, afiş, etiket, ambalaj gibi kağıt zemin
üstüne basılan işlerin yansıra, bilgisayar veya çeşitli elektronik sunum ortamlarına
yönelik grafik çalışmaların neredeyse tamamı bilgisayar ile yapılmakta ve bu ihtiyaç da
bilgisayar kullanımının artışıyla paralel olarak artmaktadır.
ortamda görüntü üretmek ve istoç Tahtakale gibi yerlerdeki promosyon firmaları bunlara hareket vermek için kullanılan ve bugünün grafik
tasarımının önemli bir dilimini oluşturan yardımcı unsurlardan yalnızca birkaçıdır.
Yani, bugünün grafik tasarımı amblem, logo, afiş vb. gibi hepimizin yakından
bildiği ürün biçimlerinin yanında, web sayfa tasarımı, çoklu ortam ve bilgisayar
ortamında çeşitli hareketli tasarımların üretilmesi gibi yeni ve daha güncel ifade
biçimlerini de içermektedir. Başka bir ifade ile, ister bilgisayar ile ister elle üretilmiş
olsun, grafik tasarım yine iki boyutta kalmış ve belirli bir mesaj verme ve iletişim
kurma işlevini sürdürmüştür. Tek değişen, ifade kanallarının yıllardır süregeldiği şekilde



Promosyon Ürünler

Promosyon Ürün Çeşitleri

Özel sektör reklam tanıtım promosyon ürünler logolarını geliştirmek için ana politika tavsiyeleri. Kamu borçlarının vade yapısının uzatılması yoluyla ilk etapta kısa vadeli özel sektör finansman bonosu baskılısına ve akabinde özel sektör tahvil baskılısına alan yaratmak. Kamu ve özel kesim reklam tanıtım promosyonu araçlarından sağlanan getiriler üzerindeki vergilendirme farklarının kaldırılması, kredi derecelendirme, menkul kıymet sicili ve bilgi açıklama sistemlerinin geliştirilmesi. Yatırımcı haklarının güçlendirilmesi amacıyla rehin ve iflas konusundaki mevzuatın düzenlenmesi oldu.


Finansal kurumların, yatırımcıların ve borçlanma araçları ihraç edenlerin (ki buna Devletin kendisi de dahildir) promosyon ürünlerlerini daha iyi  edebilmelerine imkan sağlamak amacıyla İstanbul Vadeli İşlemler Borsası işlevsel hale getirilmeli, ve bu borsada logo baskı gören enstrümanlarının içeriği faiz oranı  ve Hazine borçlanma araçları ürünlerini de içerecek biçimde genişletilmelidir. Yapılacak yeni düzenlemelerle fuar alanlarındaki lansman günü tanıtım türev pozisyonları kullanarak promosyon ürünler azaltımı için uygun limitler tanınmalıdır. Seven ürünlerin kullanımının sınırlanmasının engellenmesi sağlanmalıdır.

Baskılının altyapı kurumlarının ve alım-satım logo baskı etkinliğini daha da artırmak için aşağıdaki önlemler üzerinde düşünülmelidir. Dışında konu olan devlet kağıtları üzerindeki kayıt ücretlerinin kaldırılması, Oluşturulacak elektronik bir bono transfer platformu aracılığıyla kamu reklam tanıtım promosyonu araçlarının alım satıma konu olduğu tezgahüstü  reklam promosyon organize edilmesi,  özelleştirilmesi ve ardından tekelinin kaldırılması için bir strateji geliştirilmesi. Reklam promosyon altyapı kurumları arasındaki polistik yapıdaki bağlardan kaynaklanabilecek potansiyel çıkar çatışmalarına karşı önlemler alınmalı ve yeni kurulan  Merkezi Kayıt Kuruluşu arasındaki mülkiyet bağlantısı. Tüm kıymetlerin baskı yüzeyi hale getirilmesi için öngörülen sürenin(4-5 yıl) kısaltılması,(2-3 yıla indirilmesi)


Menkul kıymetlerin kayıtlarının daha basitleştirilmesi ve maliyetlerinin istanbul üreticiler evinin oluşturulması Parçalanmış sermaye eşantiyon sektöründe. Özerk düzenleyici kuruluş olarak örgütlenme yönünde Türkiye Sermaye Eşantiyon Aracı Kuruluşları Birliği’nin rolünün tekrar gözden geçirilmesi. İçin önemli promosyon ürünleri fiyatları kaynağı olan ve promosyon ürünler sermayesi yatırım ortaklığı sektörlerinin hali hazırdaki gelişimleri ile bu sektörlerde daha fazla gelişmeyi  sağlama yollarına odaklanmaktadır. Türkiye’de sabit sermaye yatırımlarının leasing yoluyla promosyon ürünleri fiyatları edilme oranı %3,9 (2001 yılı rakamları ile) gibi hala düşük bir seviyeye sahiptir. Leasing sektörünün geliştirmek için tavsiyeler:


  • Promosyon ürünleri fiyatlarıal kiralama mevzuat ve düzenlemelerinin daha modern leasing logo baskılerine (operasyonel reklam gibi) izin verecek şekilde geliştirilmesi,
  • Sektörde şirket birleşmelerinin desteklenmesi promosyon ürünler rasyonelleştirilmesi olacaktır.
Önerilerini içermektedir Türkiye’de  ürün ve fiyat açısındanoldukça gelişmiş olmasına karşın, toplam hacmi gibi bir oranla oldukça düşük bir düzeydedir. Factoring sektörünü geliştirmek için tavsiyeler. Diğer denilen şey promosyon kalem fiyatları da bu alanca gerçekçi bir rapor oluşturmakta.

  1. Tefecilikle  factoring’i ayırmaya yönelik yeni mevzuatın oluşturulması,  şirket birleşmelerinin desteklenmesi. 
  2. Vergilendirmenin Türkiye’nin promosyon ürünleri fiyatları önemli ihracat noktalarında yerel üreticiler endüstrisi bulunmayan yerler için  tarafından ihracat sigortası teminatı da ayrıca düşünülebilir. 
  3. İstoç promosyon ürünleri alacaklarının tahsilinin hızlandırılmasına yönelik düzenlemelerin yapılmasıdır.

Promosyon Ürün Fiyatları

Yıl bakımından 2014'e kadar olan dönemde promosyon ürün fiyatları sermayesi yatırım ortaklıkları Türkiye’de şu an aktif sadece bir şirket olduğundan neredeyse hiç bulunmamaktadır. Promosyon ürünler sermayesi endüstrisini geliştirmek için, promosyon ürünler sermayesi yatırımları olgunlaştığında bu sistemden çıkışının kolaylaştıracak biçimde yukarıda değinilen sermaye eşantiyonlarının gelişimi ile ilgili genel  problemlerin giderilmesi gerekmektedir. Buna ek olarak risk sermayesi endüstrisinin gelişimi için tavsiye edilecek hareket tarzları. Sigorta şirketleri, özel emeklilik fonları ve yatırım fonları gibi endüstri yatırımcılarına varlıklarının belirli bir kısmını risk sermayesi şirketlerine yatırmaları konusunda izin verilmesi. Türkiye için en uygun modeli bulmak üzere diğer ülkelerde başarı ile uygulanan promosyon ürünler sermayesi şirketi biçimleri ve  programları üzerinde bu sektörün tohumunun atılması amacıyla çalışmalar. Madde de belirtilen programlardan birinin Türkiye’de uygulanması.


Son olarak 6. Bölüm kurumsal yönetişimin geliştirilmesi standartları ve uygulamaları ile promosyon ürünleri fiyatları hizmetler sektörünün gözetimi yollarıyla finansal fuarlara olan güvenin güçlendirilmesi konusuna yoğunlaşmaktadır. Kurumsal yönetişimin geliştirilmesi için yapılan öneriler; i) Ankara faaliyete geçirilmesinin hızlandırılarak, ticaret sicillerinin modernize edilmesi, ii) şirket yönetim kuruları ve şirket genel kurularının rollerinin güçlendirilmesi ve yöneticilerin eğitimini içermektedir. Ayrıca tüm finansal kurumlarla, özel ve halka açık şirketlere ilişkin olarak muhasebe ve denetim standartlarının farklı kuruluşlar tarafından belirlendiği ve yönlendirildiği şu andaki farklı kurallar yaklaşımı yerine bahsi geçen tüm kurumlar için ortak ve tamamen uluslararası muhasebe standartlarına dayalı bir platform oluşturulmalıdır.  Promosyon ürünleri fiyatları sektörünü düzenleyici kurumlar ise sektöre özel raporlama kuralları koyarak bu platformu desteklemelidir.  İç denetim mesleğinde uluslararası denetim standartlarını temel alan düzenlemelerin uygulanması amacıyla, iç denetim mesleğinde sertifikasyon ve yaptırım yetkisine sahip bir İç Denetim Elemanları Odası kurulmalıdır.



Uzun süren dönemsel araştırmalar da bu kuruluşların eşantiyon malzemeleri olarak geri dönüşen baskılı kalem. Yine de bu bakış açısıyla da denilebilir ki promosyon kalem en çok kullanılan ya da tüketilen ürün oldu. 7. kere de düzenlenen sermaye fuarları, sigortacılık ve özel emeklilik fonlarının denetim ve düzenlemesinin geliştirilmesine. Yönelik spesifik öneriler yanında, büyük finansal-endüstriyel grupların egemenliğindeki, entegrasyonunu vardır.

Gün geçtikçe artıran karmaşık promosyon ürünleri fiyatları hizmetler vardır. Sektörünün düzenlenmesi ve gözetimi ile sorumlu birden fazla düzenleyici kurumun varlığından kaynaklanan yoğunlaşmış gözetim yapısının rasyonalize edilmesi ihtiyacına da işaret etmektedir. İlk olarak geleneksel sektör sınırlamalarına bağlı konsolide denetim anlayışının yerine bu şirketler topluluklarının içerdikleri promosyon ürünlerin belirlenerek tanımlanması sağlanmalıdır. Bunun yanında fiyat ve karma şirketler toplulukları için holding rejimleri oluşturulması konusuna da eğilmek gereği bulunmaktadır. Uzun dönemde reklamcılık düzenlenmesinden sorumlu kuruluşların tek bir çatı altında toplanması düşünülebilir.



promosyon usb bellek,flash bellek

Usb/flash bellek, kurumsal firmalar için lüks bir eşantiyon ürünüdür. Günlük hayatta sıkça kullandığımız usb bellekler, dosyalarımızı, videolarımızı ve resimlerimizi saklamaya olanak sağlar.
Diğer firmalarda gördüğünüz flash belleklerden farklı olarak ilginç usb belleklerimiz bulunmaktadır.
Taşlı, ahşap, plastik, metalden üretilmiş ilginç usb belleklerimiz mevcuttur.
Flash belleklerimiz karton, plastik, yada metal kutularda sunulmaktadır.
T.C. Sanayi Bakanlığından 2 yıl süreyle resmi garanti altındadır.
Belleklere silinemeyen dosya yükleme hizmeti verilir. 
Baskısız toptan usb bellek satışımız mevcuttur.
Minimum sipariş 50 adettir. Ürünlere logo baskısı yapıyoruz.
Fiyat ve baskı bilgisi almak için resimlerin altındaki stok kodunu, adet bilgisini ve logonuzu info@vivapromosyon.com'a mail gönderiniz.
Klasik Usb Bellekler


Ahşap Usb Bellekler


ilginç Usb bellekler























Taşlı Flaş Bellekler



Kalem usb bellek, usb kalem bellek

kalem flaş bellek

kalem usb bellek
Promosyon usb bellek
 İkinci Üniversite reklam senaryosu hazırlanırken, oluşturulacak karakterlerin herkese hitap etmesi amaçlanmıştır. İçgörüsü ve aynı zamanda sloganı olan “hayallerin bir diplomaya sığmaz” cümlesi, reklam filminin senaryosuna hayat vermiştir. Özetle bu filmde, promosyon usb bellek üç karakterin “ikinci Üniversite” sayesinde hayatlarında
gerçekleşen değişimi görüyoruz.
Özetleyecek olursak ; ilk önce bir uçak kabininde görüyoruz, Daha sonra bir ev hanımını ütü yaparken, bir sonraki karede ise kendi dükkanı baskılı usb bellek gururlu bir şekilde kameraya bakarken görüyoruz. En son ise bir O, sadece verilen emirleri yapmakla kalmamış, kendini geliştirmiş ve çalıştığı şirketin olmuştur.
Bütün bu karakterlerin flash bellek promosyon anlattığı tek bir şey var: Hayatını geliştir, dönüştür, asla daha azıyla yetinme.tüketicilere sunulacak bir mal ya da hizmete ilişkin
mesajın gelişimini ve birlikteliğini düşünsel olarak gerçekleştiren ve bunu görüntü ve
ses ile anlatan yazılı bir metindir. Flaş bellek toptancıları tek tek tanımlaması yapılır. Bu bölümde tüketicilerin neyi, nerede, nasıl, hangi çekim ölçeğinde, hareketli ve durağan olarak görmesi gereken görüntüler yer alır.
Sayfanın sağ kısmında ise sesle ilgili bilgiler yer alır. Bunlar görüntü ile eş zamanlı
olarak ortaya toptan usb bellek çıkacak konuşmalar, efektler, dış sesler (voice over) ve müziktir. Anadolu 
hazırlanırken, Promosyon usb bellekler  kurumsal imaj birimi reklam yazarları, maliyet ve zaman sınırlılığı açısından reklam filminin yapım tekniği olarak masaüstü reklam filmi
yapılmasına karar vermişlerdir. Bu doğrultuda hareketli grafik tekniği ile hazırlanacak
iki adet reklam filmi senaryosu şu şekilde oluşturulmuştur:













promosyon usb bellek


usb bellek fiyatarı

Bebek Fiyatlarılarında ve Pastörize Sütlerde E. sakazakii  E. sakazakii birçok flash diskda tespit edilmiŞ olmasına rağmen, toz reklam mamaları ile kuvvetli bir iliŞkisi vardır (Nazarowec-White ve Farber 1997a). Organizma; dünya çapında, toz bebek mamalarından, toz bebek maması bileŞenlerinden ve toz bebek fiyatlarısı üretim tesislerinden izole edilmiŞtir (Nazarowec-White ve Farber 1997a, Van Acker ve ark. 2001, Shaker ve ark. 2007, Iversen ve ark. 2009). 

Johler ve ark. (2010); düŞük pH Şartları altında canlılığını sürdüren izolatlar bulmuŞlar ve izolatların pH 4,5‟de 24 saatte, yaklaŞık 109 kob/ml geliŞebildiğini tesbit  etmiŞlerdir. Bu durum, yeni doğanların mide asitliğinin, yetiŞkinlere göre   daha düŞük olması dolayısıyla, ağız yoluyla mideye  promosyon usb bellek  alınan E. sakazakii‟nin hayatta kalması açısından önemli bir risk oluŞturmaktadır (Maffei ve Nobrega 1975, WHO 2004). Ayrıca E. sakazakii, toz bebek mamalarında uzun süre dayanıklılık gösterebilmekte ve reklam mamalarında 2,5 yıl depolamadan sonra dahi izole edilen tek organizma olduğu bildirilmiŞtir. (Riedeli ve Lehneri 2007). Kindle ve ark. (1996), E. sakazakii„nın test edilen diğer mikroorganizmalara (Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Mycobacterium terrae ve Candida albicans) göre toz bebek mamasında daha hızlı geliŞtiklerini tespit etmiŞlerdir. 

Iversen ve ark. (2004b), E. sakazakii‟nin toz bebek mamalarında, buzdolabı sıcaklığında depolanma süresi boyunca geliŞebildiğini ve bebek beslenme ekipmanlarında da tutunabildiğini bildirmiŞlerdir. Bu nedenle toz bebek fiyatlarılarının depolanma süresinin azaltılmasının önemli olduğu belirtilmiŞtir. 

Muytjens ve ark. (1988), 35 ülkeden promosyon usb bellek topladıkları 141 adet toz reklam mamasının 20‟sinde (% 14), 13 ülkede, E. sakazakii bulmuŞlardır. Kanada‟da yapılan bir araŞtırmada, 5 farklı firmaya ait 120 adet toz bebek mamasının 8‟inde (% 6,67) E. sakazakii tespit edilmiŞtir (Nazarowec-White ve Farber 1997b). Iversen ve Forsythe (2004), 82 bebek formülünün 2‟sinde (% 2,4); 49 sütten kesme fiyatlarısının 5‟inde (% 10,2) bu bakteriyi izole etmiŞlerdir. Leuschner ve ark. (2004), 11 ülkeden topladıkları 58 adet reklam formülünün 8 tanesinde (% 13,8) E. sakazakii tespit etmiŞlerdir. Retaino ve ark. (2006), 6 adet usb bellek kuru reklam tahılından 2‟sinde (% 33); Shaker ve ark. (2007), 8 adet bebek formülünün 2‟sinde (% 25) ve 15 adet promosyon usb bellek tahıl bazlı bebek mamasının 2‟sinde (% 13,3) bakteriyi izole etmiŞlerdir. Chap ve ark. (2009), yedi ülkede (Brezilya, Endonezya, Jordan, Kore, Malezya, Portekiz ve BirleŞik Krallık) yaptıkları araŞtırmada, E. sakazakii 136 devam formülünün 1‟inde (% 1), 179 diğer bebek formüllerinin 22‟sinde (% 12) tespit edilmiŞtir. Türkiye‟de flash disk bellek 20 adet bebek mamasında yapılan bir araŞtırmada, E. sakazakii kontaminasyonu saptanmamıŞtır (Koluman 2011). 

 İlginç usb bellekler

Promosyon reklam malzemeleri kadar pastörize sütlerde E. sakazakii aranması ile ilgili yapılmıŞ bir çalıŞma bulunfiyatlarıktadır. Shaker ve ark. (2008), toz bebek fiyatlarılarında değiŞik sıcaklıklardaki sıcak su ile, stres altındaki E. sakazakii‟nin termal ilginç usb bellek fiyatları hafıza kartı inaktivasyonu üzerine çalıŞmıŞlardır. Su sıcaklığı 70 oC‟nin üzerine çıktığında, stres altında olmayan organizmalara göre, stresli hücrelerde önemli bir azalma olduğunu göstermiŞlerdir (yaklaŞık 1 log10). Ancak, toz reklam flaşları 80, 90 ve 100 oC‟deki sularla hazırlandıklarında, önemli bir farklılık olmamıŞtır. 

Flash bellekların tüketilmeden önce ısı iŞleme tabi tutulması, flash disk kaynaklı patojenler ile ilgili riskleri azaltan birinci usb bellek fiyatları yöntem olarak bilinmektedir. E. sakazakii ise, ısıya dayanıklı olarak bildirilmiŞtir (Zhou ve ark. 2011). Bununla birlikte, E. sakazakii‟nin biyofilm oluŞturma ve kuru Şartlarda canlılığını sürdürme kabiliyeti, tanıtım formülü fabrikalarında ve sonradan kurutulmuŞ ürünlerde yaŞamını sürdürmesine neden olabilmektedir (Iversen ve ark. 2004b, Grimm ve ark. 2008). 

Toz tanıtım flaşlarının üretiminde 3 farklı proses kullanılmaktadır. Bu prosesler; kuru karıŞım prosesi, promosyon usb bellek  yaŞ karıŞım prosesi ve her iki prosesin birleŞimi olarakgruplandırılabilir. Mikrobiyal kontaminasyon; ısı iŞlem uygulanmayan vitamin, mineral gibi bileŞenlerin toz formuna eklenmesini takiben ve/veya çevresel bulaŞmalar ile pastörizasyon sonrasında gerçekleŞmektedir. Üretim ortamındaki önemli kontaminasyon kaynakları, kontamine hammadde usb bellek fiyatları bileŞenlerinin kullanımı yoluyla oluŞmaktadır. E. sakazakii kontaminasyonunun; pastörizasyon promosyon usb bellek sonrasındaki aşamalarda, kurutma ve paketleme sırasında ve üretim ortamından kaynaklandığı kabul edilir. Kurutma aŞaması sonrasındaki E. sakazakii prevalansı; organizmanın kurutma / ozmotik strese dirençli olabilme yeteneğine bağlıdır (Mullane ve ark. 2006). 

Toz tanıtım flaşları steril olarak üretilen ürünler olmadığından, iç ya da dıŞ kontaminasyon meydana gelmektedir. İç kontaminasyon; flaş üretim aŞamasında meydana gelen kontaminasyondur. Kurutma iŞlemi sonrasında eklenen kontamine bileŞenler ile, kurutma aŞamasından usb bellek fiyatları sonraki promosyon usb bellek çevresel iŞlemler sırasında ya da paketleme öncesinde oluŞurken; dıŞ kontaminasyon; flaşların sulandırılması ve hazırlanması esnasında, iyi temizlenmemiŞ, yuesbi hazırlamada kullanılan blender, kaŞık vb. kaplar ile meydana gelebilmektedir (Chenu ve Cox 2009, Mullane ve ark. 2006, Simmons ve ark. 1989, Van Acker ve ark. 2001).